Waarom een Ritswand?

  • Het systeem is modulair en te gebruiken voor zowel wanden als ruimte-in-ruimte
  • Het systeem is flexibel, door het gebruik van Ritsverbindingen, in zowel lengte en oppervlak als in uitvoering en specificatie. Van belruimte tot vergaderkamer van 4,5 x 6,5m of groter.
  • Het systeem is niet aard-en nagelvast (losmaakbaar) en brengt bij verwijdering geen schade toe aan het vastgoed. Ook ideaal voor klimaatplafonds en vloerverwarming
  • Het systeem is nagenoeg schroefloos te monteren
  • Het systeem is 40% tot 60% sneller te monteren dan traditionele wanden
  • Het systeem is circulair

Bekijk hier de Ritswand!

Ritswand BV is opgericht in 2017. Zij produceert een flexibel wanden-en ruimte-in-ruimtesysteem: Zipperwall®. Met een vrijwel wereldwijd gepatenteerde vinding, het samenvoegen van aluminium frames door middel van ritssluitingen, kan snel en flexibel een ruimte worden ingedeeld met scheidingswanden of met vrijstaande overlegruimtes (pods).

Give Bodil a call

Duurzaamheid en circulariteit  

Het systeem kan worden
terugverkocht aan Zipperwall. U krijgt 30% van de aankoopwaarde
terug tot een periode van 7 jaar als u besluit het product terug te verkopen aan ons

Wat doet de Ritswand om duurzaam te zijn?

Oneindige herbruikbaarheid

Ritswand koopt de wanden terug van de klant tegen een van tevoren afgesproken prijs. Deze wanden worden weer ingezet in nieuwe projecten.

Hergebruik stimuleren

Ritswand stimuleert het hergebruik van materialen en streven naar een vermindering van de afvalstroom door hergebruik naar 3% van onze totale productie in 2022.

100% gerecycled!

Ritswand gebruikt cellulose materiaal als geluidsisolatie in onze wanden. Dit wordt 100% gerecycled. Iedere kilo gebruikt is 1 kilo Co2 opslag.

Contact

Still have questions or want to know more? We would be happy to help you on your way. Please contact us.

Maybe interesting?

Do you know someone who could also use an acoustic solution?

Our clients can breathe a sigh of relief. They are experiencing the peace they have been looking for. Whether at work, in the living room or in a restaurant. Good acoustics make all the difference. Will you pass it on?