Waarom een Ritswand?

  • Het systeem is modulair en te gebruiken voor zowel wanden als ruimte-in-ruimte
  • Het systeem is flexibel, door het gebruik van Ritsverbindingen, in zowel lengte en oppervlak als in uitvoering en specificatie. Van belruimte tot vergaderkamer van 4,5 x 6,5m of groter.
  • Het systeem is niet aard-en nagelvast (losmaakbaar) en brengt bij verwijdering geen schade toe aan het vastgoed. Ook ideaal voor klimaatplafonds en vloerverwarming
  • Het systeem is nagenoeg schroefloos te monteren
  • Het systeem is 40% tot 60% sneller te monteren dan traditionele wanden
  • Het systeem is circulair

Bekijk hier de Ritswand!

Ritswand BV is opgericht in 2017. Zij produceert een flexibel wanden-en ruimte-in-ruimtesysteem: Zipperwall®. Met een vrijwel wereldwijd gepatenteerde vinding, het samenvoegen van aluminium frames door middel van ritssluitingen, kan snel en flexibel een ruimte worden ingedeeld met scheidingswanden of met vrijstaande overlegruimtes (pods).

Rufen Sie Bodil an

Duurzaamheid en circulariteit  

Het systeem kan worden
terugverkocht aan Zipperwall. U krijgt 30% van de aankoopwaarde
terug tot een periode van 7 jaar als u besluit het product terug te verkopen aan ons

Wat doet de Ritswand om duurzaam te zijn?

Oneindige herbruikbaarheid

Ritswand koopt de wanden terug van de klant tegen een van tevoren afgesproken prijs. Deze wanden worden weer ingezet in nieuwe projecten.

Hergebruik stimuleren

Ritswand stimuleert het hergebruik van materialen en streven naar een vermindering van de afvalstroom door hergebruik naar 3% van onze totale productie in 2022.

100% gerecycled!

Ritswand gebruikt cellulose materiaal als geluidsisolatie in onze wanden. Dit wordt 100% gerecycled. Iedere kilo gebruikt is 1 kilo Co2 opslag.

Kontakt

Haben Sie noch Fragen oder möchten Sie mehr wissen? Wir helfen Ihnen gerne auf Ihrem Weg. Bitte kontaktieren Sie uns.

Vielleicht interessant?

Kennen Sie jemanden, der auch eine akustische Lösung gebrauchen könnte?

Unsere Kunden können aufatmen. Sie erleben die Ruhe, nach der sie gesucht haben. Ob am Arbeitsplatz, im Wohnzimmer oder in einem Restaurant. Eine gute Akustik macht den Unterschied aus. Werden Sie es weitergeben?