Waarom akoestiek als service?

Je hebt geen tijd, geen budget, geen idee waar te beginnen. Met Akoestiek Als Service helpen onze akoestische specialisten je vanaf het eerste belletje tot de installatie. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van akoestische oplossingen de passen bij jouw situatie. Verandert de behoefte? Dan veranderen wij met je mee!

  • Geen grote investering nodig
  • Totaaloplossing voor je akoestische problemen
  • Een vast maandelijks bedrag
Green Wall Tiles

Duurzaam ondernemen

Met Akoestiek Als Service kies je niet voor een eenmalige uitgave, maar stap je in een circulaire service waarbij producten continu hergebruikt worden. Heb jij iets niet meer nodig? Dan wordt het product na een uitgebreide check hergebruikt in een andere ruimte. Een mooie gedachte!

Slim investeren met service

Maak van kapitaaluitgaven operationele uitgaven. Met Akoestiek Als Service betaal je dankzij een lease-constructie voor de akoestiek, niet voor de producten zelf. Zo ben je altijd flexibel.

Handige totaaloplossing

Met Akoestiek Als Service maak je van comfort je prioriteit. Met een maandelijkse service geef jij vorm aan je geluidsnorm. Daar hoef je zelf niets meer voor te doen. Wij zorgen voor het ontwerp, de installatie en de aanpassingen als de omstandigheden veranderen.

Goede akoestiek binnen handbereik

Rust is voor iedereen bereikbaar. Ook als je in een opstartende fase zit of geen ruimte hebt voor een grote investering. In plaats van een flinke uitgave wordt akoestiek vast onderdeel van je maandelijkse plaatje.

Bekijk onze oplossingen voor….

Person Sit

Akoestiekverbetering voor de Kantoren

Cafe Interior

Akoestiekverbetering voor de Horeca

Yellow Chair

Akoestiekverbetering voor Woningen

Stairs Hallway Wooden

Akoestiekverbetering voor Publieke ruimtes

Dit is de reis die we
tot nu toe hebben afgelegd

De eerste geluiden van Akoestiek Label klonken in 1985. Akoesticus Michiel Post zorgde voor een optimale akoestiekbeleving in Het Muziektheater in Amsterdam. Zijn werk als gepassioneerde geluidstechnicus had impact. In korte tijd ging hij aan de slag voor veel verschillende muziekstudio’s in het binnen- en buitenland.

In de jaren hierna groeide het bedrijf. De techniek verbeterde, designs werden mooier en steeds meer gebouwen gingen het belang van een goede akoestiek inzien. Hiermee vergrootte het werkgebied naar onder andere bedrijven, huishoudens, bibliotheken en horecagelegenheden.

De focus bleef en blijft hetzelfde. We maken akoestiek toegankelijk met innovatieve, stijlvolle oplossingen die gezien mogen worden.

Geef Michiel een belletje