Wij zijn Akoestiek Label

Akoestiek Label laat zien dat akoestiekverbetering eenvoudiger is dan je denkt. En mooier. Met onze hoogwaardige akoestische oplossingen kies je voor een oog- én oorstelend stukje design in je ruimte. Benieuwd naar onze blik op akoestiek?

Luister naar ons verhaal

De eerste geluiden van Akoestiek Label klonken in 1985. Akoesticus Michiel Post zorgde voor een optimale akoestiekbeleving in Het Muziektheater in Amsterdam. Zijn werk als gepassioneerde geluidstechnicus had impact. In korte tijd ging hij aan de slag voor veel verschillende muziekstudio’s in het binnen- en buitenland.

In de jaren hierna groeide het bedrijf. De techniek verbeterde, designs werden mooier en steeds meer gebouwen gingen het belang van een goede akoestiek inzien. Hiermee vergrootte het werkgebied naar onder andere bedrijven, huishoudens, bibliotheken en horecagelegenheden.

De focus bleef en blijft hetzelfde. We maken akoestiek toegankelijk met innovatieve, stijlvolle oplossingen die gezien mogen worden.

We horen iedereen

We maken akoestische oplossingen begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen. Dat doen we met kraakheldere categorieën en akoestiek labels die de impact van een product laten zien. Zo weet je precies welk product past in jouw situatie. Advies nodig? Ook dan helpen we je graag!

We zijn vernieuwend

Dat zie je al als je even door ons assortiment klikt. We bewijzen dat akoestiek verbeteren je ruimte verrijkt. Daarom werken we alleen met vernieuwende, unieke producten in een stijlvol jasje. Bijzondere oplossingen die je niet snel in een gewone winkel ziet.

We weten waar we het over hebben

Met jarenlange ervaring op het gebied van geluid weten we precies waar we het over hebben. We hebben voor ieder akoestisch probleem een totaaloplossing die zorgt voor rust in de tent.

 • Label
 • Label
 • Label
 • Label
 • Label

Onze werkwijze

Niets is zo persoonlijk als een akoestische uitdaging. Geen mens, pand of visie is hetzelfde. Wij denken van begin tot eind met je mee en vinden de oplossing die past bij jouw ruimte, omgeving en unieke wensen. Zo gaan we te werk:

 1. Kennismaken tijdens een persoonlijk gesprek
 2. Situatie in kaart brengen
 3. Eventueel geluidsmeting doen
 4. Persoonlijk advies geven
 5. Akoestische oplossingen installeren
 6. Eventueel resultaat inzichtelijk maken

Benieuwd hoe stilte in jouw ruimte klinkt? Neem contact op, dan bespreken we je wensen.

Geef Bodil een belletje

Bekijk onze oplossingen voor….

Person Sit

Akoestiekverbetering voor de Kantoren

Cafe Interior

Akoestiekverbetering voor de Horeca

Yellow Chair

Akoestiekverbetering voor Woningen

Stairs Hallway Wooden

Akoestiekverbetering voor Publieke ruimtes