A Label

Akoestische montagelijm

Akoestiek Label
Review Logo 8 Wij scoren een op
  • Maatwerk product

Deze speciale akoestische montagelijm van Akoestiek Label is ontwikkeld om akoestische oplossingen vast te lijmen aan verschillende soorten ondergronden. Koker (500 gr) of emmer (3,5 kg)

Vanaf  12,95

Wissen

Wens je eerst een kleurstaal te ontvangen? Klik dan hier.

Wil je onze brochure downloaden?
Neem contact met ons

Elke bestelling begint op ‘nacalculatie’. Lees meer.

Voor hoeveel personen wil je bestellen?
personen

Plaats zelf jouw akoestische oplossingen
De speciale akoestische montagelijm van Akoestiek Label is geschikt voor het verlijmen van akoestische schuimmaterialen, zoals basotect melamineschuim maar ook voor tegels van bijvoorbeeld BAUX en ReFelt. De lijm kan gebruikt worden op ondergrond van beton, hout, steen, gips, metselwerk, plastic en textiel. Het is direct bruikbaar, heeft geen sterke geur en bevat oplosmiddelen. De akoestische montagelijm is ideaal om je akoestische oplossingen zelf te fixeren.

Verwerking
Met een lijmkam breng je de lijm aan op de achterkant van de tegel of het schuim. De dunne tegels van ReFelt hebben wat minder lijm nodig, want bij een overdaad gaat de tegel bol staan. 
De zwaardere tegels van BAUX hebben juist iets meer akoestische montagelijm nodig. Zorg ervoor dat de lijm evenredig is aangebracht. Het is niet nodig om de complete achterkant te bedekken, maar wel op de punten en het midden van het materiaal.

Druk nu de tegels eerst zachtjes tegen de muur op de afgetekende locatie. Zit de tegel recht en op de juiste plek? Druk deze dan nogmaals stevig aan. Klaar!

Akoestiek Label A Label
Absorptiewaarde

**

Akoestische Oppervlakte

***

Duurzaamheid

***

Prijs-Kwaliteitverhouding

***

Open tijd

15 minuten bij 20 graden Celsius

Hechtkracht

>20g/cm2. 

Gebruik

circa  0,5 kg/m2

Geef Bodil een belletje