A Label

Akoestische Zuil Cubic

Johanson
Review Logo 8 Wij scoren een op
  • Maatwerk product

Kies voor stijl, functionaliteit en duurzaamheid met de akoestische zuil Cubic van Decibel by Johansson. Formaat: 100 / 200 x 40 x 40 cm.

Vanaf  734,47

Wissen

Wens je eerst een kleurstaal te ontvangen? Klik dan hier.

Wil je onze brochure downloaden?
Klik dan hier

Wil je onze 3D Zip File downloaden? Klik dan hier.

Elke bestelling begint op ‘nacalculatie’. Lees meer.

Voor hoeveel personen wil je bestellen?
personen

Stijlvol, akoestisch superieur en multi-inzetbaar
Snel en gemakkelijk een betere akoestiek in een ruimte krijgen, maar vrij zijn om te schuiven met de indeling? De akoestische zuil Cubic van Decibel by Johansson maakt het simpel. De stijlvolle zuil Cubic staat op kleine wieltjes, waardoor het gemakkelijk is om te zuil te verplaatsen in een ruimte of mee te nemen naar een andere plek waar de akoestiek verbeterd moet worden. De zuil is verkrijgbaar in 100cm of 200 cm hoogte, waardoor deze in elke vergaderruimte toegevoegde waarde biedt.

Ecophon & duurzaamheid
Het geluidsabsorberende materiaal in de Cubic wat zorgt voor de akoestische werking, heet Ecophon. Het is opgebouwd uit minstens 70% gerecycled glaswol en het eindproduct is zelfs 100% recyclebaar. Het bedrijf Ecophon streeft volledige transparantie na en levert het een positieve bijdrage aan de transformatie naar zinvolle duurzaamheid. Op duurzaamheid scoort Ecophon dus met gemak drie sterren.

Dit zijn je opties
Cubic is verkrijgbaar in twee maten en is in beperkt assortiment stoffen beschikbaar. De houder is standaard in zwart of wit verkrijgbaar en op aanvraag in een RAL-kleur naar keuze. Bekijk onze brochure voor meer informatie of klik op één van onderstaande stofcategorieën. Wil je een staal ontvangen of direct een aanvraag doen? Kies dan voor een offerte aanvraag.

Verkrijgbaar in de volgende stofferingen
Gabriel Xpress

Akoestische oplossingen van de Decibel Collectie van Johanson Design
De Scandinavische designstudio Johanson tilt akoestiekverbetering naar een hoger niveau met de Decibel-lijn. Minimalistisch design, strakke lijnen en doordachte oplossingen. Akoestiekoplossingen die gezien mogen worden en bovendien heel goed blenden in de interieurs van nu.

 

 

Akoestiek Label A Label
Absorptiewaarde

***

Akoestische Oppervlakte

***

Duurzaamheid

***

Prijs-Kwaliteitverhouding

***

Afmetingen

100 cm x 40 cm x 40 cm
200 cm x 40 cm x 40 cm

Gewicht

17 kg
23 kg

Geluidsrapport

Download hier

Geef Bodil een belletje